LANGOUSTINE sUSHI
metode
Die behoud van die dop ongeskonde verby 'n tand pick deur die vlees van die garnale , sodat dit nie krul.
Kook die garnale in water vir sowat 3-4 minnuten of totdat hulle van kleur verander .
Dreineer die water en dadelik slaag die garnale deur koue water.
Verwyder nou die tandestokkies en skil die dop af van die garnale , maar laat die stert deel van die dop.
Sny die garnale effens en verwyder die trant van sy rug .
Maak 'n dieper incersion op die garnale en versprei die garnale te maak dat dit lyk soos 'n skoenlapper.
Die marinade om voor te berei , meng die asyn met water, sout, suiker, ajinomoto en meng dit met die garnale , dan marineer vir 1 uur.
Klits die eiergele liggies en verwyder oor 21/2 tsps . van die eiergele en hou eenkant.
Voeg water by die res van die eiergele , meng goed en kook oor medium vlam totdat die eiergele draai firma.
Dreineer die eiergele en dan mash hulle tot 'n fyn pasta .
Meng die suiker, sout . suurlemoensap, ajinomoto en die res van die eiergele en klits goed .
Slaag hierdie mengsel deur 'n fyn sif, dan meng dit met die fyngedrukte eiergeel en hou eenkant.
Verdeel die vulsel in 6 gedeeltes en dan vul hulle in die 6 individuele garnale.
Verseël die kante maar druk hulle saam en dien .
No comments:
Post a Comment