Tuesday, October 8, 2013

PRAWN SUSHI yöntem

PRAWN SUSHI







yöntem
Kabuk sağlam geçiş tutmak bir diş kıvırın değil böylece karideseti yoluyla almak .
3-4 minnutes hakkında ya da rengini değiştirmek kadar suda bu karides kaynatın .
Su boşaltın ve hemen soğuk su ile karides geçmektedir.
Şimdi kürdan kaldırmak ve kabuk soyma kapalı karides gelen , ancak kabuk kuyruk bölümüne bırakın.
Biraz karides kesilmiş ve arkasından damar çıkarın.
Karides üzerinde daha derin bir incersion yapmak ve bir kelebek gibikarides verme yayıldı.
Turşusu hazırlamak için , su, tuz , şeker , ajinomoto ile sirke karıştırın ve 1 saat marine sonra ,karides ile karıştırarak .
Hafifçe yumurta sarısı yendi ve yaklaşık 21 / 2 tatlı kaşığı çıkarın. yumurta sarısı ve bir kenara saklayın .
Kalan sarısı su ekle , iyice karıştırın ve sarısı firma açmak kadar orta ateşte pişirin.
Ince bir hamur için sarısı ve daha sonra püre onları boşaltın.
Şeker , tuz karıştırın. limon suyu , ajinomoto ve yumurta sarısı geri kalanı ve iyice çırpın .
Püresi yumurta sarısı ile karıştırın ve bir kenara saklayın daha sonra , ince bir elekten bu karışımı geçmektedir.
6 kısım içine doldurarak ve daha sonra tek tek 6 karides içine doldurularak bölün.
Kenarları mühür ama araya bastırarak ve hizmet vermektedir.

No comments:

Post a Comment