Wednesday, July 17, 2013

How to make maki sushi roll



How to make Maki Sushi Roll 


Making a simple style Maki Sushi. Ingredients: Salt Salmon(Trout), Crab Sticks and Avokado. I prefer salt Trout fish, sometimes I prepare it myself, but mostly I buy from the store already salted Trout. Since I live by the sea it is easy to get Fresh fish, thus I never use the fish sold in packed plastic bags.
Ingredients placed on Nori
Here you see how I have placed ingredients on prepared nori. A few pieces of salt salmon under crab sticks and Avokado.
Ingredients side view
Side view.
Bening the Sushi Roll
Here is an important part. You will have to tighten the roll. The idea is simple, if you ever had a scroll and wanted to make it smaller in diameter, what did you do? You pressed and rolled it inside. Use the same method, pull the bended part towards yourself and try to make the inside rice to stick to each other. As soon as you tightened the side of the roll, carefully roll the whole thing. If you don’t tighten the roll enough all ingredients will fall out when you cut the roll.
Tightening the Sushi Roll
Use some strength to tighten the roll a bit more.
Tightening - side view
Sometimes ingredients may come out if you press too hard, usually it is avocado or crab stick, so use your fingers to place things back.
Finished Sushi Roll
This is what you get… but it is not the end yet.
Covering Maki Roll with some water
This is the last part. Make sure you wet the whole roll. Take the roll in left hand, wet your second hand and spread the water, until the whole Roll looks wet. The reason behind is to make Nori soft, if you skip this process the Nori will be hard to chew. When you are done place a roll on the clean dry plate and go for the next one. Skip this step if you are making California Roll ^.^



Як зробити маки суші ролл # 8
  11 липня 2007 по

 
Створення простий стиль маки суші. Склад: Сіль лосося (форелі), крабові палички і авокадо. Я віддаю перевагу рибу сіллю форель, іноді я Готують його собі, але в основному я купую в магазині вже солону форель. Так як я живу на березі моря легко отримати свіжу рибу, таким чином, я ніколи не використовую проданої риби упакована в поліетиленові пакети.

Інгредієнти розміщені на Норі

Тут ви бачите, як я розмістив інгредієнтів на Hilman норі. Кілька шматочків лосося сіллю під крабові палички і авокадо.

Інгредієнти вид збоку

Вид збоку.

Вузли суші ролл

Тут важливу роль. Вам не доведеться затягнути рол. Ідея проста, якщо ви коли-небудь мали сувій і хотів зробити його менше в діаметрі, що ти зробив? Ви натиснули і звернув її всередину. Використовувати той же метод, потягніть зігнуті частини на себе і спробувати зробити внутрішній рисом прилипати один до одного. Як тільки ви посилили стороні рулону, ретельно згорнути все це. Якщо ви не затягуйте рулону досить інгредієнти будуть випадати все При вирізанні рулону.

Затягування суші ролл

Використовуйте відсутні сили, щоб затягнути рулон трохи більше.

Затягування - вид збоку

Іноді Інгредієнти можуть вийти, якщо ви тиснете занадто сильно, зазвичай це авокадо або крабових паличок, так що використовуйте ваші пальці, щоб розмістити речі назад.

Готові суші ролл

Це те, що ви отримуєте ... але це ще не кінець.

Покриття Макі Рол з водою відсутня

Це остання частина. Переконайтеся, що ви змочувати цілий рулон. Візьміть сувій у лівій руці, намочіть другу руку і поширює воду, поки весь рулон не виглядає вологим. Причина в тому, щоб зробити норі м'яким, якщо ви пропустите цей процес норі буде важко жувати. Коли ви закінчите розмістити рулон на чисті сухі пластини і піти на наступний. Пропустіть цей крок, якщо ви робите рол Каліфорнія ^. 

^Как сделать маки суши ролл # 8
  11 июля 2007 по

 
Создание простой стиль маки суши. Состав: Соль лосося (форели), крабовые палочки и авокадо. Я предпочитаю рыбу солью форель, иногда я Готовят его себе, но в основном я покупаю в магазине уже соленую форель. Так как я живу на берегу моря легко получить свежую рыбу, таким образом, я никогда не использую проданной рыбы упакована в полиэтиленовые пакеты.

Ингредиенты размещены на Нори

Здесь вы видите, как я разместил ингредиентов на Hilman нори.Несколько кусочков лосося солью под крабовые палочки и авокадо.

Ингредиенты вид сбоку

Вид сбоку.

Узлы суши ролл

Здесь важную роль. Вам не придется затянуть ролл. Идея проста, если вы когда-либо имели свиток и хотел сделать его меньше в диаметре, что ты сделал? Вы нажали и свернул ее внутрь. Использовать тот же метод, потяните согнутые части на себя и попытаться сделать внутренний рисом прилипать друг к другу. Как только вы ужесточили стороне рулона, тщательно свернуть все это. Если вы не затягивайте рулона достаточно ингредиенты будут выпадать все При вырезании рулона.

Затяжка суши ролл

Используйте отсутствующие силы, чтобы затянуть рулон немного больше.

Затяжка - вид сбоку

Иногда Ингредиенты могут выйти, если вы давите слишком сильно, обычно это авокадо или крабовых палочек, так что используйте ваши пальцы, чтобы разместить вещи обратно.

Готовые суши ролл

Это то, что вы получаете ... но это еще не конец.

Покрытие Маки Ролл с водой отсутствует

Это последняя часть. Убедитесь, что вы смачивать целый рулон. Возьмите свиток в левой руке, намочите вторую руку и распространяет воду, пока весь рулон не выглядит влажным. Причина в том, чтобы сделать нори мягким, если вы пропустите этот процесс нори будет трудно жевать. Когда вы закончите разместить рулон на чистые сухие пластины и пойти на следующий. Пропустите этот шаг, если вы делаете ролл Калифорния ^. ^

Як зрабіць макі сушы рол # 8
  11 ліпеня 2007 г па

 
Стварэнне просты стыль макі сушы. Склад: Соль ласося (фарэлі), крабавыя палачкі і авакада. Я аддаю перавагу рыбу соллю фарэль, часам я Рыхтуюць яго сабе, але ў асноўным я купляю ў краме ўжо салёную фарэль. Так як я жыву на беразе мора лёгка атрымаць свежую рыбу, такім чынам, я ніколі не выкарыстоўваю прададзенай рыбы запакаваная ў поліэтыленавыя пакеты.

Інгрэдыенты размешчаны на Нори

Тут вы бачыце, як я размясціў інгрэдыентаў на Hilman нори. Некалькі кавалачкаў ласося соллю пад крабавыя палачкі і авакада.

Інгрэдыенты выгляд збоку

Выгляд збоку.

Вузлы сушы рол

Тут важную ролю. Вам не давядзецца зацягнуць рол. Ідэя простая, калі вы калі-небудзь мелі скрутак і хацеў зрабіць яго менш у дыяметры, што ты зрабіў? Вы націснулі і згарнуў яе ўнутр. Выкарыстоўваць той жа метад, пацягніце сагнутыя часткі на сябе і паспрабаваць зрабіць ўнутраны рысам прыліпаць адзін да аднаго. Як толькі вы зрабілі больш жорсткім баку рулона, старанна згарнуць ўсё гэта. Калі вы не зацягвайце рулона досыць інгрэдыенты будуць выпадаць ўсе Пры выразанні рулона.

Зацяжка сушы рол

Выкарыстоўвайце адсутныя сілы, каб зацягнуць рулон трохі больш.

Зацяжка - выгляд збоку

Часам Інгрэдыенты могуць выйсці, калі вы душыце занадта моцна, звычайна гэта авакада або крабавых палачак, так што выкарыстоўвайце вашы пальцы, каб размясціць рэчы назад.

Гатовыя сушы рол

Гэта тое, што вы атрымліваеце ... але гэта яшчэ не канец.

Пакрыццё Макі Рол з вадой адсутнічае

Гэта апошняя частка. Пераканайцеся, што вы змочваць цэлы рулон. Вазьміце скрутак у левай руцэ, намочыце другую руку і распаўсюджвае ваду, пакуль увесь рулон не выглядае вільготным. Прычына ў тым, каб зрабіць нори мяккім, калі вы прапусціце гэты працэс нори будзе цяжка жаваць. Калі вы скончыце размясціць рулон на чыстыя сухія пласціны і пайсці на наступны. Прапусціце гэты крок, калі вы робіце рол Каліфорнія ^. ^

No comments:

Post a Comment