Wednesday, July 17, 2013

Traditional Maki Sushi / Jadi Maki Sushi



Tradisionele Maki Sushi


Maki Sushi

bestanddele:


Maki Sushi155g rou kort korrel rys
2 eetlepels rys asyn
2 eetlepels strooisuiker
1 ½ teelepel sout
4 velle nori seewier velle
1/2 komkommer, geskil, pitte verwyder en sny in klein stukkies
2 eetlepels gepekelde gemmer
1 avokado, geskil, klip verwyder en sny in klein stukkies
250g gerookte salm snye, gevlokte krap vleis of tuna


Hoe om hierdie gereg te kook:


 
1. Verhit die oond tot 150 ° C.

2. Bring 375ml water tot kookpunt in 'n kastrol. Voeg die rys, gee dit 'n roer verminder dan die hitte, bedek en prut vir 20 minute totdat die water geabsorbeer is.

3. Meng die rys asyn, suiker en sout in 'n bak. Meng die mengsel in die rys.

4. Op 'n medium bak pan, verhit die nori velle in die oond vir 1 tot 2 minute tot warm.

5. Plaas een vel nori op 'n bamboes sushi mat in die sentrum. Na benatting jou hande, versprei 'n dun laag van rys op die vel nori en druk dit in 'n dun laag. Reël 'n kwart van die komkommer, gemmer, avokado en jou keuse van seekos in 'n lyn in die middel van die rys. Hef aan die einde van die mat, en stadig rol dit oor die bestanddele, druk liggies. Rol dit uit daarna om 'n volledige roll te maak. Herhaal met die res van die bestanddele.

Jadi Maki Sushi

Maki Sushi


viungo:


Maki Sushi155g bichi short-nafaka mchele
2 tbsp mchele siki
2 tbsp caster sukari
1 ½ tsp chumvi
4 karatasi nori mwani shuka
1/2 tango, peeled, mbegu kuondolewa na kukatwa katika vipande vidogo
2 tbsp pickled tangawizi
1 parachichi, peeled, jiwe kuondolewa na kukatwa katika vipande vidogo
250g kuvuta lax vipande, flaked kaa nyama au tuna


Jinsi ya kupika hii sahani:


 
1. Preheat tanuri ya 150 ° C.

2. Kuleta 375ml maji kwa kuchemsha katika sufuria. Kuongeza mchele, kuwapa kuchochea basi kupunguza joto, bima na kupika kwa dakika 20 mpaka maji ni kufyonzwa.

3. Changanya siki mchele, sukari na chumvi katika bakuli. Mchanganyiko mchanganyiko ndani ya mchele.

4. Kwenye tray kati kuoka, joto karatasi nori katika tanuri kwa dakika 1 hadi 2 mpaka joto.

5. Nafasi moja karatasi ya nori juu ya kitanda mianzi Sushi katika kituo hicho. Baada wetting mikono yako, kuenea safu nyembamba ya mchele kwenye karatasi ya nori na waandishi wa habari katika safu nyembamba. Kupanga robo ya tango, tangawizi, avocado na uchaguzi wako wa dagaa katika mstari chini katikati ya mchele. Kuinua mwisho wa kitanda, na polepole unaendelea juu ya viungo, kubwa upole. Unaendelea mbele kwa kufanya roll kamili. Kurudia na viungo iliyobaki.

Traditional Maki Sushi

Maki Sushi


Cov khoom xyaw:


Maki Sushi155g uncooked luv luv-grain mov
2 tbsp mov vinegar
2 tbsp caster qab zib
1 ½ tsp ntsev
4 nplooj ntawv nori seaweed nplooj ntawv
1/2 dib, peeled, noob muab tshem tawm thiab txiav mus rau hauv me me ib daim hlab
2 tbsp pickled Ginger
1 avocado, peeled, pob zeb muab tshem tawm thiab txiav mus rau hauv me me ib daim hlab
250g smoked ntses liab slices, flaked crab nqaij los yog tuna


Yuav ua li cas noj zaub mov no:


 
1. Preheat lub qhov cub rau 150 ° C.

2. Nqa 375ml dej mus rau boil nyob rau hauv ib saucepan. Ntxiv lub mov, muab nws ib tug do ces txo lub cua sov, npog thiab simmer rau 20 feeb mus txog rau thaum cov dej yog yaim.

3. Sib tov lub mov vinegar, piam thaj thiab ntsev nyob rau hauv ib lub tais. Sib tov lub sib tov rau hauv lub mov.

4. On ib nrab ci phaj, sov lub nori nplooj ntawv nyob rau hauv lub qhov cub rau 1 mus rau 2 feeb kom txog thaum sov.

5. Muab ib daim ntawv ntawm nori on ib tug xyoob sushi lev nyob rau hauv lub chaw. Tom qab wetting koj txhais tes, kis ib tug nyias txheej ntawm mov nyob rau hauv daim ntawv ntawm nori thiab nias rau hauv ib nyias txheej. Teem ib lub hlis twg ntawm lub dib, Ginger, avocado thiab koj xaiv ntawm nqaij hav dej nyob rau hauv ib tug kab cia lub center ntawm lub mov. Nqa qhov kawg ntawm tus lev, thiab maj mam yob nws tshaj qhov cov khoom xyaw, ntxhoov heev maj mam. Yob nws tos ntsoov yuav ua kom ib tug ua tiav yob. Rov hais dua nrog tshuav cov khoom xyaw.



No comments:

Post a Comment