Monday, July 1, 2013

Tempura / Темпура

Tempura



Tempura - Seafood and vegetables deep fried in tempura batter
Tempura was brought to Japan by the Portuguese. Today Tempura is a very popular Japanese food, and as well one of the best known outside of Japan.


Ingredients:

  • Tempura batter mix*
  • Tempura dipping sauce*
  • Prawn: raw and large
  • Seafood: almost everything is possible
  • Vegetables: pumpkin, carot, sweet potatoe, eggplant, and more
  • Mushrooms
  • and much more to try.
* This ingredient may not be available in Western supermarkets, but you should be able to find it in Japanese grocery stores that exist in most large European and American cities.

Preparation:
  1. Prawn: Remove the head and the shell. Make little cuts on the inside of the curved prawn since they look nicer if their posture is straight.
  2. Cut the vegetables in about 1cm thick pieces.
  3. You can use whole mushrooms.
  4. Mixtures: Cut various ingredients in small pieces and mix them together, eg. green onion, prawn and carots.
  5. Mix Tempura flour with the amount of water described on the package. Do not mix it completely, but leave some small lumps in it.
  6. Cover all the ingredients completely with the batter.
    Mix also the mixtures made of the small cut ingredients with batter, and try to deep fry it together. Don't let them fall apart in all the pieces.
  7. Deep fry at 180 degrees celsius. Be careful, and do not use wet ingredients because the water would react strongly with the hot oil, which may harm your skin or eyes.
  8. When the Tempura pieces are beautifully golden, take them out, and try to remove as much oil as possible.


Serving and eating:
There are a few different ways to serve Tempura. Here are two of them:
  • Serve the Tempura pieces on a plate, and prepare some bowls with Tempura dipping sauce.
  • Tendon (Tempura Donburi): Put the pieces in Tempura dipping sauce, remove them, and put them on top of cooked rice in a bowl. (One bowl per person) 

ТемпураТемпура - морепродукты и овощи во фритюре в тесте темпураТемпура был ввезен в Японию португальцами. Сегодня темпура является очень популярной японской кухни, а так же один из лучших за пределами Kingmaker Японии.-------------------------------------------------- ------------------------------Состав:• тесто темпура смеси *• темпура соусом *• Креветки: сырье и большие• Морепродукты: почти все возможно• овощи: тыква, Карот, сладкий картофель, баклажан, и многое другое• Грибы• и многое другое, чтобы попробовать.* Этот ингредиент может быть недоступна в западных супермаркетах, но вы должны быть в состоянии найти его в японских магазинах продуктовых существуют в который наиболее крупных европейских и американских городов.-------------------------------------------------- ------------------------------Приготовление:0.Prawn: Удалите головы и корпуса. Сделайте маленькие разрезы на внутренней стороне изогнутого креветки с нанять выглядеть лучше, если предназначены исключительно для осанка прямая.1.Cut овощей примерно в 1 см толщиной штук.
   
2.Вы использовать целые грибы банок.3.
  
Смеси: отрезать различные ингредиенты на мелкие кусочки и смешать прототипов, например. зеленый лук, креветки и carots.4.Mix Тэмпура муки количество воды, описанным на упаковке. Не смешивайте его полностью, но оставить небольшие комочки в нем отсутствуют.5.Cover все составляющие полностью с тестом.Смешать также смеси изготовлены из небольших Ингредиенты резать тесто, и попытаться глубоко жарить его вместе. Не позволяйте им развалиться во всех частях.6.Deep жарить при температуре 180 градусов по Цельсию. Будьте осторожны, и не используйте влажные компоненты Поскольку вода Наций сильно реагируют с горячим маслом, Selatan может нанести вред вашей кожи или глаз.7.
  
Когда темпура куски красиво золотые, вынуть ур телефон, и попробуйте удалить столько же нефти, как это возможно.-------------------------------------------------- ------------------------------Обслуживание и еда:Есть несколько различных способов, чтобы служить темпура. Вот два из них:• Подавать темпура штук на тарелку, и пропавших без вести Подготовка чаши с соусом темпура.• сухожилия (темпура Donburi): положить кусочки в соус темпура, удалите их, и положить их на верхнюю часть приготовленного риса в миску. (Один шар на человека)

TempuraTempura - Fruits et légumes frits dans la pâte tempuraTempura a été introduit au Japon par les Portugais. Aujourd'hui Tempura est un aliment très populaire au Japon, et ainsi l'un des meilleurs en dehors du Japon faiseur de rois.-------------------------------------------------- ------------------------------Ingrédients:• tempura mix *• Tempura trempette *• Crevettes: cru et grand• Fruits de mer: presque tout est possible• Les légumes: citrouille, carot, patate douce, aubergine, et plus• Champignons• et bien plus encore essayer.* Cet ingrédient peut ne pas être disponible dans les supermarchés occidentaux, mais vous devriez être capable de le trouver dans les épiceries japonaises existent dans la plupart des grandes villes européennes et américaines de ça.-------------------------------------------------- ------------------------------Préparation:0.Prawn: Retirez la tête et la coquille. Assurez petites coupures à l'intérieur de la courbe de crevettes à la location depuis plus joli si exclusivement en posture est droite.1.Cut les légumes en morceaux d'environ 1 cm d'épaisseur.
   
2.Vous utiliser des boîtes entières de champignons.3.
  
Mélanges: Couper différents ingrédients en petits morceaux et mélanger prototypes, par exemple. oignon vert, crevettes et carottes.4.Mix farine Tempura avec la quantité d'eau décrit sur l'emballage. Ne mélangez pas complètement, mais laisser de petits morceaux dedans manquant.5.Cover tous les ingrédients complètement avec la pâte.Mélangez également les mélanges préparés avec les petits coupés Ingrédients de pâte, et essayer de faire frire ensemble. Ne les laissez pas s'effondrer dans toutes les pièces.6.Deep frire à 180 degrés Celsius. Soyez prudent, et ne pas utiliser des ingrédients humides Parce que l'eau serait nations réagir fortement avec l'huile chaude, Selatan peut nuire à votre peau ou les yeux.7.
  
Lorsque les morceaux de tempura sont joliment dorée, sortez téléphone ur, et essayer d'enlever autant de pétrole que possible.
-------------------------------------------------- ------------------------------Servir et manger:Il ya plusieurs façons de servir Tempura. Voici deux d'entre eux:• Servir les morceaux de tempura sur une plaque, et préparer disparus bols avec tempura trempette.• Tendon (Tempura Donburi): Mettez les morceaux de tempura sauce, retirez-les et mettez-les sur le dessus du riz cuit dans un bol. (Un bol par personne)


TempuraTempura - Mariscos y vehículos muy frito en tempuraTempura fue traído a Japón por los portugueses. Hoy Tempura es un muy popular comida japonesa, y también uno de los mejores fuera de Japón Coronador.-------------------------------------------------- ------------------------------Ingredientes:• tempura mix *• Tempura salsa *• Gamba: crudo y grandes• Mariscos: casi todo es posible• Las verduras: calabaza, carot, batata, berenjena, y más• Hongos• y mucho más para probar.* Este ingrediente puede no estar disponible en los supermercados occidentales, pero usted debería ser capaz de encontrar en las tiendas de comestibles japoneses existen en la que la mayoría de las grandes ciudades europeas y americanas.-------------------------------------------------- ------------------------------Preparación:0.Prawn: Quitar la cabeza y el caparazón. Hacer pequeños cortes en la parte interior de la curva, ya la gamba de alquiler ven mejor si son de exclusiva para la postura es recta.1.Cut las verduras en trozos de 1 cm de espesor.
   
2.You utilizan latas enteras Setas.3.
  
Mezclas: Cortar diversos ingredientes en trozos pequeños y mezclar prototipos, por ejemplo. cebolla, gambas y carots.4.Mix harina de tempura con la cantidad de agua que se describe en el paquete. No mezcle completamente, pero deja un pequeño bulto en ella falta.5.Cover todos los ingredientes completamente con la masa.Mezclar también las mezclas hechas de los pequeños ingredientes cortados con la masa, y tratar de freír juntos. No dejes que se deshacen en todas las piezas.6.Deep freír a 180 grados Celsius. Ten cuidado y no utilizar los ingredientes húmedos Debido a que el agua se las naciones reaccionan fuertemente con el aceite caliente, Selatan puede dañar la piel o los ojos.7.
  
Cuando las piezas Tempura están bellamente doradas, sacar el teléfono del ur, y tratar de eliminar la mayor cantidad posible de aceite.
-------------------------------------------------- ------------------------------Servir y comer:Hay algunas maneras diferentes para servir Tempura. Aquí están dos de ellos:• Sirva las piezas tempura en un plato, y desaparecidos Preparar cuencos con salsa tempura.• Tendón (Tempura Donburi): Coloque las piezas en tempura salsa, eliminarlos, y los puso en la parte superior de arroz cocido en un bol. (Un plato por persona)





No comments:

Post a Comment