Friday, July 12, 2013

Rice Krispies Sushi

Rice Krispies Sushi





20090103-candy-sushi.jpg

Rice Krispies Sushi



Ingredients

  • 6 cups Rice Krispies (or other puffed rice cereal)
  • 4 cups marshmallows
  • 1/4 cup butter
  • 12 to 20 Swedish Fish (or other fish-shaped candy)
  • 1 package of Fruit by the Foot or Fruit Roll-Ups
  • Gummy worms (optional)

Procedures

  1. 1

    Unwrap Swedish Fish and Fruit by the Foot and set to side. Prepare a baking sheet with wax paper.
  2. 2

    Melt butter and marshmallows together.
  3. 3

    Once melted together reduce heat and gently stir in Rice Krispies.
  4. 4

    Keep mixture warm and pliable and immediatly start forming into sushi-sized balls (or a little bigger). Place Swedish Fish on top and wrap with a piece of the Fruit by the Foot. Lie on baking sheet and work till all Rice Krispies mix is finished.
    Spicy Tuna with Crispy Sushi Rice


    Spicy Tuna with Crispy Sushi Rice

    After making Nobu's miso marinated black cod, I decided to try and make my other favorite dish there:  the spicy tuna with crispy sushi rice.  The spicy tuna is pretty much what you'd expect--fresh tuna chopped up and mixed with spicy mayonnaise and scallions.  The genius of the dish is the crispy sushi rice.  Sushi rice is chilled and cut into cubes, then flash fried just so the outside is crispy and in the inside is still sweet and chewy.  Paired with the spicy tuna and dipped in some light soy, the flavor and texture combination is irresistible.


     
    Spicy Tuna with Crispy Sushi Rice
    serves 2-3 as an appetizer

    1 cup uncooked sushi rice or short grain rice
    1 cup water, plus extra for rinsing rice
    1 tablespoon rice vinegar
    1 tablespoon sugar
    1/2 tablespoon kosher salt

    1 lb. sashimi grade tuna
    2 scallions, finely chopped
    2 tablespoons Kewpie mayonnaise
    Sriracha sauce, to taste

    Oil, for deep frying
    Light soy sauce

    Rinse the uncooked rice several times until the water runs clear.  Cook the rice in a rice cooker with a cup of water.

    Making the sushi rice
     
    Combine the rice vinegar, sugar, and salt in a small bowl and microwave on high for 30 seconds.  Pour over the cooked rice and stir to cover each grain of rice with the mixture. 

    Firmly pack the rice into a musubi maker or roll it tightly into a rectangular log.  Cover with plastic wrap and chill in the refrigerator overnight.

    Yellowfin Tuna
     
    Dice the tuna into small pieces, and then chop finely.

    Mixing the spicy tuna
     
    Mix with the scallions, mayonnaise, and a squirt of sriracha sauce.  Mix and taste.  Add more sriracha sauce if you like.  Set aside in the refrigerator while you fry the sushi rice.

    Spicy Tuna
     
    Heat the oil for deep frying to 350°F.

    Sushi Rice
     
    Remove the sushi rice from the refrigerator and carefully cut into 1 inch cubes.

    Frying the rice
     
    Insert a toothpick into each cube and deep fry in the oil until browned.  Serve with the spicy tuna and some light soy sauce for dipping.



    Суши рис Krispies

    20090103-candy-sushi.jpg

    Ингредиенты

    6 чашек рис Krispies (или другие воздушные зерновые рис)
    4 чашки зефир
    1/4 чашки сливочного масла
    От 12 до 20 шведских рыб (или другой рыбы-формы конфет)
    1 пакет фруктов за ногу или фруктовый самокрутки
    Gummy червями (опция)
    Процедуры

    1

    Разверните шведской рыбы и фруктов за ногу и поставил в сторону. Подготовьте лист выпечки с вощеной бумагой.
    2

    Растопите сливочное масло и зефир вместе.
    3

    Уменьшите огонь раз таяли вместе и осторожно перемешать в рис Krispies.
    4

    Держите смесь теплой и податливой и немедленно приступить к формированию в суши-шарики размером (или немного больше). Наведите шведской рыбы сверху и обернуть куском Фрукты за ногу. Лягте на листе выпечки и работают до все перемешать рис Krispies закончена.

    Острый тунец с хрустящим рисом суши
    Spicy Tuna with Crispy Sushi Rice
    После внесения мисо Нобу маринованной черной трески, я решил попытаться сделать другие мои любимое блюдо там: острый тунец с хрустящим рисом суши. Острый тунец является в значительной степени то, что вы ожидали бы - свежий тунец рубят и смешивают с майонезом и пряным зеленым луком. Гений блюдо хрустящим рисом суши. Рис суши охлаждается и нарезать кубиками, а затем просто мигают жареные так снаружи хрустящими и во внутренней по-прежнему сладко и требующими продолжительного жевания. В паре с острый тунец и окунулся в свет отсутствует соя, вкус и текстуру комбинации является непреодолимой.

    Для рецепта ниже, я использовал рецепт Alton Брауна для приготовления риса для суши, рецепты для KITCHN делает острый тунец, а также способ изготовления суши хрустящим рисом от вегетарианской Cookbook Нобу.

    Making the sushi rice

    Острый тунец с хрустящим рисом суши
    2-3 служит в качестве аперитива

    1 стакан сырого риса суши или короткого риса
    1 стакан воды, плюс дополнительный для промывки риса
    1 столовая ложка рисового уксуса
    1 столовая ложка сахара
    1/2 столовой ложки кошерной соли

    1 фунт Сашими из тунца класса
    2 зеленый лук, мелко нарезанный название
    2 столовые ложки майонеза Kewpie
    Срирача соуса, по вкусу

    Масло для жарки
    Легким соевым соусом

    Промойте сырого риса несколько раз, пока вода не станет чистой. Сварить рис в рисоварка с чашкой воды.

    Yellowfin Tuna

    Смешайте рисовый уксус, сахар и соль в небольшой миске и микроволновую печь на высоко в течение 30 секунд. Залить приготовленный рис и перемешать, чтобы покрыть каждое зерно риса со смесью.

    Плотно упаковать рис в чайник мусуби или свернуть его плотно в прямоугольную журнала. Накрыть полиэтиленовой пленкой и охладите в холодильнике в течение ночи.



    Нарезать тунца на мелкие кусочки, а затем введите имя мелко нарезать.

    Mixing the spicy tuna

    Смешать с луком, майонезом и соусом шприц Срирача. Mix и вкус. Добавить еще Срирача соус, если вам нравится. Отложите в холодильнике в то время как вы жарите рис суши.

    Spicy Tuna

    Разогрейте масло для жарки до 350 ° F.

    Sushi Rice

    Снимите рис суши из холодильника и аккуратно надрезать 1 дюйм кубов.

    Frying the rice

    Вставьте зубочистку в каждый кубик и глубоко жарить в масле, пока не подрумянится. Подавать с острым тунцом и пропавших без вести легким соевым соусом для погружения



    Sushi Arroz Krispies


    20090103-candy-sushi.jpg

    Sushi Arroz Krispies



    Ingredientes

    6 tazas de Arroz Krispies (u otro cereal de arroz inflado)
    4 tazas de malvaviscos
    1/4 taza de mantequilla
    12 y 20 de pescado sueco (o el otro caramelo en forma de pez)
    1 paquete de frutas por el pie o Fruit Roll-Ups
    Gusanos gomosos (opcional)
    Procedimientos

    1

    Quite el envoltorio de pescado sueco y frutas por el pie y se puso a lado. Preparar una bandeja para hornear con papel encerado.
    2

    Derretir la mantequilla y los malvaviscos juntos.
    3

    Reduzca el fuego una vez derretido juntos y revuelva suavemente en Rice Krispies.
    4

    Mantenga la mezcla caliente y maleable e inmediatamente empezar a formar bolitas del tamaño de sushi (o un poco más grande). Coloque el pescado sueco en la parte superior y se envuelven con un pedazo de la fruta por el pie. Acuéstese sobre una bandeja para hornear y el trabajo hasta que todo se mezcla Arroz Krispies ha terminado.

    Atún picante con crujiente de arroz del sushi
    Spicy Tuna with Crispy Sushi Rice
    Después de hacer miso marinado de bacalao negro de Nobu, decidí tratar de hacer mi otro plato favorito allí: el atún picante con arroz sushi crujiente. El atún picante es bastante más de lo que cabría esperar - atún fresco picado y mezclado con mayonesa picante y cebolla de verdeo. El genio del plato es el arroz sushi crujiente. Arroz de Sushi se enfría y se corta en cubos, A continuación, sólo parpadeará frito, así que el exterior es crujiente y el interior sigue siendo dulce y masticable. Junto con el atún picante y se sumerge en la luz que falta soja, la combinación de sabor y textura es irresistible.

    Para la receta a continuación, he utilizado la receta de Alton Brown para hacer arroz de sushi, receta del Kitchn para la toma de atún picante, y el método para hacer el sushi arroz crujiente del libro de cocina vegetariana de Nobu.



    Atún picante con crujiente de arroz del sushi
    2-3 sirve como aperitivo

    1 taza de arroz sin cocinar sushi o el arroz de grano corto
    1 taza de agua, y un poco más para enjuagar el arroz
    1 cucharada de vinagre de arroz
    1 cucharada de azúcar
    1/2 cucharada de sal kosher

    £ 1 Atún de calidad sashimi
    2 cebolletas, nombre finamente picado
    2 cucharadas de mayonesa Kewpie
    Salsa Sriracha, al gusto

    Aceite, para freír
    Salsa de soja ligera
    Making the sushi rice
    Enjuague el arroz crudo varias veces hasta que el agua salga clara. Cocer el arroz en una olla de arroz con una taza de agua.



    Combine el vinagre de arroz, el azúcar y la sal en un tazón pequeño y horno de microondas a temperatura alta durante 30 segundos. Verter sobre el arroz cocido y revuelva para cubrir cada grano de arroz con la mezcla.
    Yellowfin Tuna
    Rellene bien el arroz en un creador de musubi o rodar con fuerza en un registro rectangular. Cubra con papel plástico y refrigerar en la nevera durante la noche.



    Cortar el atún en trozos pequeños, y después el nombre Picar.

    Mixing the spicy tuna

    Mezclar con la cebolla de verdeo, mayonesa y un chorrito de salsa de Sriracha. Mix y el gusto. Añadir más salsa sriracha si lo desea. Ponga a un lado en el refrigerador mientras se fríe el arroz de sushi.



    Calentar el aceite para freír a 350 ° F.

    Sushi Rice

    Retire el arroz de sushi de la nevera y cuidadosamente cortado en cubos de 1 pulgada.

    Frying the rice

    Insertar un palillo en cada cubo y freír en el aceite hasta que estén doradas. Sirva con el atún picante y salsa de soja ligera falta para mojar.




No comments:

Post a Comment