Единицы измерения: США | Метрическая
1 стакан риса для суши
1/4 стакана рисового уксуса опытный
2 столовые ложки семян кунжута, тосты
пиццы
1/2 авокадо, тонко нарезанный
1/2 листа нори жареные (прессованная морская водоросль)
3/4 чашки хлопьев имитация крабового мяса (сурими) или 3/4 стакана тонко нарезанного копченого лосося
1/2 чашки очень тонко нарезанный огурец английском
2 столовые ложки маринованным имбирем
Пицца Туалетный
2 столовые ложки легкого майонеза
2 столовые ложки молока
1 столовую ложку порошка васаби
Проезд:
1
В кастрюле смешайте рис и 1 1/4 чашки (300 мл) воды, довести до кипения.
2
Накрыть крышкой и убавьте огонь до минимума, варить в течение 25 минут или пока рис не станет мягким.
3
С вилкой, перемешать с уксусом риса и кунжута.
4
Между тем, линия 8-дюймовая (1. 2L) круглой или 8-дюймовый квадратный кекса с полиэтиленовой пленкой.
5
Шпателем, нажмите рисом плотно и равномерно в кастрюлю.
6
Дайте остыть полностью.
7
Окажитесь на плоской пластине порцию.
8
Топ с слоем ломтики авокадо.
9
С помощью ножниц вырезать нори на тонкие полоски, посыпать авокадо.
10
Организовать крабовое мясо, огурец и имбирь по вершине.
11
Смешать майонез, молоко и порошка васаби; побрызгать сверху.
12
Нарезать клиньями служить.
Суші Краща піца
Одиниці виміру: США | Метрична
1 склянка рису для суші
1/4 склянки рисового оцту досвідчений
2 столові ложки насіння кунжуту, тости
піци
1/2 авокадо, тонко нарізаний
1/2 листа норі смажені (пресована морська водорість)
3/4 чашки пластівців імітація крабового м'яса (сурімі) або 3/4 склянки тонко нарізаного копченого лосося
1/2 чашки дуже тонко нарізаний огірок англійською
2 столові ложки маринованим імбиром
Піца Туалетний
2 столові ложки легкого майонезу
2 столові ложки молока
1 столову ложку порошку васабі
проїзд:
1
У каструлі змішайте рис і 1 1/4 чашки (300 мл) води, довести до кипіння.
2
Накрити кришкою і зменшіть вогонь до мінімуму, варити протягом 25 хвилин або поки рис не стане м'яким.
3
З виделкою, перемішати з оцтом рису і кунжуту.
4
Тим часом, лінія 8-дюймова (1. 2L) круглої або 8-дюймовий квадратний кексу з поліетиленовою плівкою.
5
Шпателем, натисніть рисом щільно і рівномірно в каструлю.
6
Дайте охолонути повністю.
7
Опинитеся на плоскій пластині порцію.
8
Топ з шаром скибочки авокадо.
9
За допомогою ножиць вирізати норі на тонкі смужки, посипати авокадо.
10
Організувати крабове м'ясо, огірок і імбир по вершині.
11
Змішати майонез, молоко і порошку васабі; побризкати зверху.
12
Нарізати клинами служити.
Одиниці виміру: США | Метрична
1 склянка рису для суші
1/4 склянки рисового оцту досвідчений
2 столові ложки насіння кунжуту, тости
піци
1/2 авокадо, тонко нарізаний
1/2 листа норі смажені (пресована морська водорість)
3/4 чашки пластівців імітація крабового м'яса (сурімі) або 3/4 склянки тонко нарізаного копченого лосося
1/2 чашки дуже тонко нарізаний огірок англійською
2 столові ложки маринованим імбиром
Піца Туалетний
2 столові ложки легкого майонезу
2 столові ложки молока
1 столову ложку порошку васабі
проїзд:
1
У каструлі змішайте рис і 1 1/4 чашки (300 мл) води, довести до кипіння.
2
Накрити кришкою і зменшіть вогонь до мінімуму, варити протягом 25 хвилин або поки рис не стане м'яким.
3
З виделкою, перемішати з оцтом рису і кунжуту.
4
Тим часом, лінія 8-дюймова (1. 2L) круглої або 8-дюймовий квадратний кексу з поліетиленовою плівкою.
5
Шпателем, натисніть рисом щільно і рівномірно в каструлю.
6
Дайте охолонути повністю.
7
Опинитеся на плоскій пластині порцію.
8
Топ з шаром скибочки авокадо.
9
За допомогою ножиць вирізати норі на тонкі смужки, посипати авокадо.
10
Організувати крабове м'ясо, огірок і імбир по вершині.
11
Змішати майонез, молоко і порошку васабі; побризкати зверху.
12
Нарізати клинами служити.
Sushi Krashcha pitsa
Odynytsi vymiru: SSHA | Metrychna
1 sklyanka rysu dlya sushi
1/ 4 sklyanky rysovoho otstu dosvidchenyy̆
2 stolovi lozhky nasinnya kunzhutu , tosty
pitsy
1/2 avokado , tonko narizanyy̆
1/2 lysta nori smazheni ( presovana morsʹka vodoristʹ )
3/ 4 chashky plastivtsiv imitatsiya krabovoho m'yasa ( surimi ) abo 3/ 4 sklyanky tonko narizanoho kopchenoho lososya
1/ 2 chashky duzhe tonko narizanyy̆ ohirok anhliy̆sʹkoyu
2 stolovi lozhky marynovanym imbyrom
Pitsa Tualetnyy̆
2 stolovi lozhky lehkoho may̆onezu
2 stolovi lozhky moloka
1 stolovu lozhku poroshku vasabi
proïzd:
1
U kastruli zmishay̆te rys i 1 1/ 4 chashky ( 300 ml ) vody , dovesty do kypinnya.
2
Nakryty kryshkoyu i zmenshitʹ vohonʹ do minimumu , varyty protyahom 25 khvylyn abo poky rys ne stane m'yakym.
3
Z vydelkoyu , peremishaty z otstom rysu i kunzhutu.
4
Tym chasom , liniya 8 - dyuy̆mova ( 1 . 2L ) kruhloï abo 8 - dyuy̆movyy̆ kvadratnyy̆ keksu z polietylenovoyu plivkoyu.
5
Shpatelem , natysnitʹ rysom shchilʹno i rivnomirno v kastrulyu.
6
Day̆te okholonuty povnistyu .
7
Opynytesya na ploskiy̆ plastyni portsiyu.
8
Top z sharom skybochky avokado.
9
Za dopomohoyu nozhytsʹ vyrizaty nori na tonki smuzhky , posypaty avokado.
10
Orhanizuvaty krabove m'yaso , ohirok i imbyr po vershyni .
11
Zmishaty may̆onez , moloko i poroshku vasabi ; pobryzkaty zverkhu.
12
Narizaty klynamy sluzhyty.
Odynytsi vymiru: SSHA | Metrychna
1 sklyanka rysu dlya sushi
1/ 4 sklyanky rysovoho otstu dosvidchenyy̆
2 stolovi lozhky nasinnya kunzhutu , tosty
pitsy
1/2 avokado , tonko narizanyy̆
1/2 lysta nori smazheni ( presovana morsʹka vodoristʹ )
3/ 4 chashky plastivtsiv imitatsiya krabovoho m'yasa ( surimi ) abo 3/ 4 sklyanky tonko narizanoho kopchenoho lososya
1/ 2 chashky duzhe tonko narizanyy̆ ohirok anhliy̆sʹkoyu
2 stolovi lozhky marynovanym imbyrom
Pitsa Tualetnyy̆
2 stolovi lozhky lehkoho may̆onezu
2 stolovi lozhky moloka
1 stolovu lozhku poroshku vasabi
proïzd:
1
U kastruli zmishay̆te rys i 1 1/ 4 chashky ( 300 ml ) vody , dovesty do kypinnya.
2
Nakryty kryshkoyu i zmenshitʹ vohonʹ do minimumu , varyty protyahom 25 khvylyn abo poky rys ne stane m'yakym.
3
Z vydelkoyu , peremishaty z otstom rysu i kunzhutu.
4
Tym chasom , liniya 8 - dyuy̆mova ( 1 . 2L ) kruhloï abo 8 - dyuy̆movyy̆ kvadratnyy̆ keksu z polietylenovoyu plivkoyu.
5
Shpatelem , natysnitʹ rysom shchilʹno i rivnomirno v kastrulyu.
6
Day̆te okholonuty povnistyu .
7
Opynytesya na ploskiy̆ plastyni portsiyu.
8
Top z sharom skybochky avokado.
9
Za dopomohoyu nozhytsʹ vyrizaty nori na tonki smuzhky , posypaty avokado.
10
Orhanizuvaty krabove m'yaso , ohirok i imbyr po vershyni .
11
Zmishaty may̆onez , moloko i poroshku vasabi ; pobryzkaty zverkhu.
12
Narizaty klynamy sluzhyty.
Sushi Best Pizza
Jednostki: USA | Metryczne
1 filiżanka ryżu sushi
1/4 szklanki przyprawione ocet ryżowy
2 łyżki sezamu, tosty
pizzy
Pół awokado, pokrojone w cienkie plasterki
Pół arkusza palone nori (prasowane wodorosty)
3/4 filiżanki płatków krabów imitacja (surimi) lub 3/4 szklanki cienkie plasterki wędzonego łososia
1/2 szklanki bardzo cienkie plasterki ogórek angielski
2 łyżki marynowanego imbiru
Pizza Dressing
2 łyżki majonezu light
2 łyżki mleka
1 łyżka wasabi w proszku
Wskazówki:
1
W rondelku wymieszać ryż i 1 1/4 szklanki (300 ml) wody, doprowadzić do wrzenia.
2
Przykryć i zmniejszyć ogień do minimum, gotować przez 25 minut lub do momentu, ryż zmięknie.
3
Z widelcem, wymieszać z octu ryżowego i sezamem.
4
Tymczasem linia 8-calowy (1. 2L) okrągły lub kwadratowy 8-calowy pan ciasto folią.
5
Z łopatką, naciśnij ryż mocno i równo na patelni.
6
Ostudzić całkowicie.
7
Wyłożyć na płaskim talerzu porcji.
8
Najlepiej z warstwą awokado plasterki.
9
Za pomocą nożyczek, cięte nori w cienkie paski, posypać awokado.
10
Umów crabmeat, ogórek i imbir nad szczycie.
11.
Wymieszać majonez, mleko i proszek wasabi, skropić na wierzchu.
12.
Pokroić w kliny służyć.
Jednostki: USA | Metryczne
1 filiżanka ryżu sushi
1/4 szklanki przyprawione ocet ryżowy
2 łyżki sezamu, tosty
pizzy
Pół awokado, pokrojone w cienkie plasterki
Pół arkusza palone nori (prasowane wodorosty)
3/4 filiżanki płatków krabów imitacja (surimi) lub 3/4 szklanki cienkie plasterki wędzonego łososia
1/2 szklanki bardzo cienkie plasterki ogórek angielski
2 łyżki marynowanego imbiru
Pizza Dressing
2 łyżki majonezu light
2 łyżki mleka
1 łyżka wasabi w proszku
Wskazówki:
1
W rondelku wymieszać ryż i 1 1/4 szklanki (300 ml) wody, doprowadzić do wrzenia.
2
Przykryć i zmniejszyć ogień do minimum, gotować przez 25 minut lub do momentu, ryż zmięknie.
3
Z widelcem, wymieszać z octu ryżowego i sezamem.
4
Tymczasem linia 8-calowy (1. 2L) okrągły lub kwadratowy 8-calowy pan ciasto folią.
5
Z łopatką, naciśnij ryż mocno i równo na patelni.
6
Ostudzić całkowicie.
7
Wyłożyć na płaskim talerzu porcji.
8
Najlepiej z warstwą awokado plasterki.
9
Za pomocą nożyczek, cięte nori w cienkie paski, posypać awokado.
10
Umów crabmeat, ogórek i imbir nad szczycie.
11.
Wymieszać majonez, mleko i proszek wasabi, skropić na wierzchu.
12.
Pokroić w kliny służyć.
No comments:
Post a Comment