Thursday, June 20, 2013

Fun Fruit Sushi


 Fun Fruit Sushi RecipePicture of Fun Fruit Sushi Recipe

Ingredients
1 tablespoon unsalted butter
2/3 cup mini-marshmallows
2 cups cooked rice (any)
Nonstick vegetable oil spray
1 banana, thinly sliced
1/2 pint fruit medley, like strawberries, pineapple, kiwi, and cantaloupe
Thinly sliced mini chocolate chips and toasted shredded coconut, for topping sushi, optional
Special equipment: Nigiri sushi mold or plastic ice cube tray
Directions
To make sweet sticky "sushi" rice: In a medium saucepan over medium-low heat, melt the butter and marshmallows until completely soft. Remove from the heat and stir in the cooked rice until well blended. Spray the nigiri mold or ice cube tray lightly with nonstick spray. Take slices of the fruit medley and place in the bottom of the mold or ice cube tray. Spoon in rice and press gently into the fruit. Unmold the "sushi" and top with mini chocolate chips and toasted coconut, if desired.

Fruit Sushi Fun
ingrédients
1 cuillère à soupe de beurre non salé
2/3 tasse de mini-guimauves
2 tasses de riz cuit (tout)
Huile végétale antiadhésif
1 banane, émincé
Demi mélange de fruits de pinte, comme les fraises, ananas, kiwi, melon et
Fines tranches de mini-brisures de chocolat et noix de coco grillée déchiqueté, pour le sushi en tête, en option
Équipement spécial: Nigiri sushi moule de plastique ou bac à glaçons
Itinéraire
Pour rendre doux collante "sushi" riz: Dans une casserole moyenne à feu moyen-doux, faire fondre le beurre et les guimauves jusqu'à ce que complètement mou. Retirer du feu et ajouter le riz cuit et bien mélanger. Vaporiser le moule nigiri ou le bac à glaçons légèrement d'enduit antiadhésif. Prenez tranches de mélange de fruits et les placer dans le fond du moule ou dans le bac à glaçons. Cuillère à riz et appuyez doucement dans le fruit. Démouler le "sushi" et top avec mini-brisures de chocolat et noix de coco grillée, si désiré.
Sushi Fun Fruit
Ingredientes
1 cucharada de mantequilla sin sal
2/3 taza mini malvaviscosPicture of Fun Fruit Sushi Recipe
2 tazas de arroz cocido (cualquiera)
Aceite vegetal en aerosol antiadherente
1 banana cortada en rodajas finas
Mezcla de frutas 1/2 pinta, como las fresas, piña, kiwi y melón
En rodajas finas mini chips de chocolate y coco rallado tostado, para rellenar sushi, opcional
Equipos especiales: Nigiri sushi molde o bandeja de plástico cubo de hielo
instrucciones
Para hacer dulce pegajoso "sushi" arroz: En una cacerola mediana a fuego medio-bajo, derrita la mantequilla y los malvaviscos hasta que esté completamente suave. Retire del fuego y agregue el arroz cocido hasta que esté bien mezclado. Rocíe el molde nigiri o bandeja de cubitos de hielo con un poco de aceite en aerosol. Tome las rebanadas de la mezcla de frutas y colocar en el fondo del molde o bandeja de cubitos de hielo. Cuchara de arroz y presione suavemente en el fruto. Desmoldar el "sushi" y encima con mini chips de chocolate y coco tostado, si se desea.


Суши Fun Фрукты

1 столовая ложка сливочного маслаИнгредиенты
2/3 чашки мини-зефир
2 стакана вареного риса (любое)
Антипригарной растительное масло спрей
1 банан, тонко нарезанный
Половина попурри пинту фрукты, как клубника, ананас, киви, дыни и
Тонко нарезанные мини шоколадная стружка и поджаренный тертый кокосовый орех, для суши долива, опциональный
Специальное оборудование: нигири суши плесень или пластиковый лоток для кубиков льда
инструкция
Чтобы сладкие липкие "суши" риса: В средней кастрюле на среднем огне, растопить масло и зефир до полного мягким. Снимите с огня и добавьте вареный рис пока хорошо не смешано. Спрей формы нигири или лоток для льда слегка с разбрызгивателем без ручки. Возьмем кусочки фруктов и смесь место в нижней части формы или кубиков льда. Ложку риса и слегка нажмите на фрукты. Unmold "суши" и топ с мини-шоколадной стружкой и поджаренный кокосовый орех, если это необходимо.





































No comments:

Post a Comment