Monday, June 17, 2013

Inari sushi with Tuna / Inari sushi au thon / Inari Sushi con atún

Inari sushi with Tuna  / Inari sushi au thon Inari Sushi con atún

About Inari Sushiinari-levels

Inari sushi is very easy to make. It is delicious, nutritious and you can make it yourself at home. For more information about what Inari is, and where to get it, check the following article: what is Inari.

Ingredients:

Yield: 16 pieces of Inari
Prep time: , Cook time: 
  • 2 cup sushi rice.
  • 1 pack of Inari
  • 250gr Sushi grade tuna
  • Green onions (3-5 shoots)

How to make Tuna Inari

  1. Carefuly take the fried tofu pouches (Inari) out of the can
  2. With a knife, carefylt open the tofu pouch and use your fingers to make room inside it. Be careful not to tear the tofu pouch skin, it is very delicate
  3. One the pouch is open, fill it with rice leaving just enough room for the topping, usualy about 1cm from the top
  4. Cut the block of tuna to small dices about 1x1 cm in sice
  5. With a table spoon top the Inari with the dices of tuna
  6. Cut the green onions to small rings, and sprinkle on top of the inari
  7. Optional, psrinkle sesame seeds and/or spicy mayo sauce
Best served with soy sauce, pickled ginger (gari) and wasabi.
Enjoy!
inari-tuna
Inari sushi au thon
À propos de Inari Sushi

Inari sushi est très facile à faire. Il est délicieux, nutritifs et vous pouvez le faire vous-même à la maison. Pour plus d'informations sur ce Inari est, et où l'obtenir, consultez l'article suivant: quelle est Inari.
ingrédients:

Rendement: 16 morceaux de Inari
Temps de préparation: 24 min, Temps de cuisson: 1 heure
2 tasse de riz à sushi.
1 paquet de Inariinari-levels
250gr thon de qualité sushi
Oignons verts (3-5 pousses)
Comment faire de thon Inari

Prendre précieusement les poches de tofu frits (Inari) hors de la boîte
Avec un couteau, carefylt ouvrir le sachet tofu et utilisez vos doigts pour faire place à l'intérieur. Attention à ne pas déchirer la peau de poche de tofu, il est très délicat
Un sachet est ouvert, le remplir avec du riz en laissant juste assez de place pour la garniture, habituellement environ 1cm de haut
Couper le bloc de thon aux petits dés environ 1x1 cm dans SICE
Avec une cuillère à soupe haut la Inari avec les dés de thon
Couper les oignons verts de petits anneaux, et saupoudrer sur le dessus de la Inari
En option, psrinkle graines de sésame et / ou de sauce mayo épicée
Servir avec la sauce de soja, gingembre mariné (gari) et wasabi.

Amusez-vous!
Inari sushi con atún
Acerca de Inari Sushi

Inari sushi es muy fácil de hacer. Es deliciosa, nutritiva y usted puede hacer usted mismo en casa. Para obtener más información acerca de lo que Inari es, y dónde conseguirlo, consulte el siguiente artículo: ¿qué es Inari.
Ingredientes:

Rendimiento: 16 piezas de Inari
Tiempo de preparación: 24 min Tiempo de cocción: 1 hora

 
2 taza de arroz de sushi.
1 paquete de Inari
Atún de grado sushi 250gr
Las cebollas verdes (3-5 brotes)
Cómo hacer Tuna Inari

Con cuidado tome las bolsas de tofu frito (Inari) de la lata
Con un cuchillo, carefylt abrir la bolsa de tofu y utilizar los dedos para hacer espacio en su interior. Tenga cuidado de no rasgar la piel bolsa de tofu, es muy delicada
Uno la bolsa está abierta, llenarlo con arroz dejando suficiente espacio para el relleno, solemos alrededor de 1 cm de la parte superior
Cortar el bloque de atún a dados pequeños unos 1x1 cm en SICE
Con una cuchara encima del Inari con los dados de atún
Cortar las cebollas verdes de pequeños anillos, y espolvorear por encima del inari
Opcional, psrinkle semillas de sésamo y / o salsa mayonesa picante
Servir con salsa de soja, jengibre encurtido (gari) y wasabi.

О Инари Sushiinari-уровней

Инари суши очень легко сделать. Это вкусный, питательный, и вы можете сделать это самостоятельно в домашних условиях. Для получения дополнительной информации о том, что Инари, и где его получить, смотрите следующую статью: что такое Инари.

Состав:

Выход: 16 штук Инари

Подготовка: 24 мин Время приготовления: 1 час
2 стакана риса для суши.
1 упаковка Инари
250гр тунец класса сушиinari-levels
Зеленый лук (3-5 побегов)

Как сделать тунца Инари

1.Carefuly взять пакеты жареной тофу (Инари) из банки
2.С ножом, carefylt открыть сумку тофу и использовать свои пальцы, чтобы освободить место внутри него. Будьте осторожны, чтобы не порвать кожу тофу сумке, она очень тонкая
3.One сумка открыта, заполнить его с рисом оставляя только достаточно места для долива, обычно работают на жидком около 1 см от верхнего
4.Cut блок малого тунца кубиками примерно 1х1 см SICE
5.With верхней столовой ложке Инари с кубиками тунца
6.Cut зеленый лук малого кольца, и посыпать сверху Инари
7.Optional, psrinkle семена кунжута и / или острым соусом майонез

Лучше всего подавать с соевым соусом, маринованным имбирем (гарях) и васаби.

Наслаждайтесь!

No comments:

Post a Comment