Friday, June 28, 2013

How to Make Tempura / Як зробити темпура / Comment faire Tempura / Cómo hacer Tempura

How to Make Tempura

Tempura must have a light crispy batter. Some recipes suggest using seltzer instead of water, and using baking powder to achieve this, but these ingredients did not exist in the Edo period and they are not necessary. The key to making a perfect tempura is to keep the batter ice cold, and not to mix it too much.

Tempura Batter Ingredients:

How to Make Tempura 1
Chilled White Flour

Chilled EggIce Water

How to Make Tempura 2   How to Make Tempura 3First make the egg wash by beating the egg and adding the same amount of ice water.
Keep this extra cold. Add chilled flour in a cold bowl and add the egg wash and lightly
mix the batter. Do not whip the batter so it becomes too consistent. It should be
lightly mixed so some flour remain unmixed. Use immediately or place in the refrigerator
while not in use.


How to Make Tempura 4   How to Make Tempura 5
Test the oil by dropping batter in the kettle. If it sinks to the bottom, and quickly floats back 
up, then it is ready. The oil should be about 350 degrees Fahrenheit.

How to Make Shrimp Tempura 6   How to Make Tempura 7Make sure the ingredients are patted dry. Then lightly cover the ingredient with the batter.
(Also see: Shrimp Tempura Recipe)

How to Make Tempura 8   How to Make Tempura 9Pay attention to the sound of the frying. The pitch of the sound will become higher as the
tempura becomes ready. The bubbles will become finer as well.
Drain the tempura on a grill
before serving.


Як зробити темпура
Як зробити темпура

Повинен мати світло тісто темпура хрусткими. Деякі рецепти пропонують використовувати замість зельтерської води і порошку випічки домогтися, використовуючи це, інгредієнти Ці черевики не існувало в період Едо і вони не є необхідними. Ключ до створення ідеального тісто темпура є збереження крижаним, і не змішувати це занадто багато.
Тісто темпура Склад:


Охолоджене білого борошна
охолоджені яйця
вода з льодом


    Перш за все, необхідно мити яйця на молочний коктейль яйце і додати таку ж кількість крижаної води.
Тримайте цю додаткову холодно. Додати борошно в холодній охолодженої миску і додати яйце і мити злегка
Змішайте тісто. Не жени тісто так що вона стає занадто послідовно. Вона повинна бути
Злегка борошна, змішаного так Джоко незмішаним зниклими безвісти. Відразу використовуйте і не зберігайте в холодильнику
коли він не використовується.


     Перевірити масло, знижуючи тісто в чайник. Якщо вона опускається на дно, і назад плаває швидко
вгору, то він буде готовий. Масло має бути близько 350 градусів за Фаренгейтом.


    Переконайтеся, що інгредієнти поплескав сухий. Потім злегка покривати інгредієнта з тестом.
(Див. також: Рецепт Креветки темпура)


    Зверніть увагу на звук смаження. Висота звуку буде вище, так як
темпура стає готовим. Пухирці стають дрібніше, а також. Злийте темпура на грилі
Обслуговування раніше.

Як зробити темпура


Как сделать темпура

Темпура должны быть светом тесто хрустящее. Некоторые рецепты предлагают использовать Зельцер вместо воды, и использование порошка выпечки для достижения этой цели, но эти ингредиенты не существовало в период Эдо, и они не являются необходимыми. Ключ к созданию идеального темпура является сохранение холодной тесто лед, и не смешивать это слишком много.
Тесто темпура Состав:


Охлажденное белой муки
Охлажденные яйца
вода со льдом


    Прежде всего, необходимо мыть яйцом, победив яйцо и добавить такое же количество ледяной воды.
Держите эту дополнительную холодно. Добавить охлажденную муку в холодной миску и добавить мыть яйца и слегка
смешать тесто. Не гони тесто так что она становится слишком последовательно. Она должна быть
Слегка смешаны так, немного муки остаются несмешанным. Используйте немедленно или поставьте в холодильник
когда он не используется.


     Проверить масло, понижая тесто в чайник. Если она опускается на дно, и быстро плывет обратно
вверх, то он будет готов. Масло должно быть около 350 градусов по Фаренгейту.


    Убедитесь, что ингредиенты похлопал сухой. Затем слегка покрывать ингредиента с тестом.
(См. также: Рецепт Креветки темпура)


    Обратите внимание на звук жарки.Высота звука будет выше, поскольку
темпура становится готовым.Пузырьки становятся мельче, а также. Слейте темпура на гриле
Перед подачей на стол.




Comment faire Tempura

Tempura doit avoir une pâte légère et croustillante. Certaines recettes suggèrent d'utiliser à la place de l'eau de Seltz, et en utilisant la poudre à pâte pour y parvenir, mais ces ingrédients n'existaient pas à l'époque d'Edo et ils ne sont pas nécessaires. La clé pour faire une tempura idéal est de garder la pâte glacée, et de ne pas mélanger trop.
Tempura Ingrédients:


Chilled farine blanche
Egg réfrigéré
Ice Water


    Faites d'abord le lavage des œufs en battant l'œuf et en ajoutant la même quantité d'eau glacée.
Gardez cela à froid supplémentaire. Ajouter la farine refroidie dans un bol froid et ajouter la dorure à l'oeuf et légèrement
mélanger la pâte. Ne pas fouetter la pâte de sorte qu'il devient trop uniforme. Il devrait être
légèrement mélangé de manière un peu de farine restent purs. Utiliser immédiatement ou placer dans le réfrigérateur
lorsqu'il n'est pas utilisé.


     Analyse de l'huile en laissant tomber la pâte dans la bouilloire. Si elle coule au fond, et flotte rapidement de retour
vers le haut, alors il est prêt. L'huile doit être d'environ 350 degrés Fahrenheit.


    Assurez-vous que les ingrédients sont asséchés. Ensuite, recouvrir légèrement l'ingrédient avec la pâte.
(Voir aussi: Tempura de crevettes Recette)


    Prêtez attention au bruit de la friture. La hauteur du son sera plus élevé que le
tempura est prêt. Les bulles vont devenir plus fine aussi. Égoutter le tempura sur une grille
avant de servir.

Comment faire Tempura


Cómo hacer Tempura

Tempura debe tener una pasta crujientes ligera. Algunas recetas sugieren usar soda en lugar de agua, y el uso de la levadura en polvo para lograr esto, pero no existían estos ingredientes en el periodo Edo y no son necesarios. La clave para hacer una tempura ideal es mantener la masa helada, y no mezclar demasiado.
Tempura Ingredientes:


Chilled Harina Blanca
huevo refrigerado
Water Ice


    En primer lugar hacer el batido de huevo batiendo el huevo y añadir la misma cantidad de agua con hielo.
Mantenga este frío adicional. Agregue la harina refrigerada en un recipiente frío y añadir el huevo batido y ligeramente
mezclar la masa. No batir la masa por lo que llega a ser demasiado consistente. Debe ser
ligeramente mezclado un poco de harina para permanecer sin mezcla. Utilizar inmediatamente o coloque en el refrigerador
mientras no esté en uso.


     Examinar el aceite dejando caer la masa en la tetera. Si se hunde hasta el fondo, y rápidamente flota de nuevo
, entonces está listo. El aceite debe ser de 350 grados Fahrenheit.


    Asegúrese de que los ingredientes son secadas. A continuación, cubrir ligeramente el ingrediente con el bateador.
(Véase también: Camarones Receta Tempura)


    Preste atención al sonido de la fritura. El tono del sonido será más alto que el
tempura está lista. Las burbujas se convertirán en más fina también. Escurrir la tempura en una parrilla
antes de servir.

Cómo hacer Tempura



No comments:

Post a Comment