Monday, June 17, 2013

Tuna n Crab Stick Sushi / Thon n Crabe Bâton Sushi / Tuna n Barra de cangrejo Sushi / Тунец Суши N крабовых палочек


Tuna n Crab Stick Sushi / Thon n Crabe Bâton Sushi /Tuna n Barra de cangrejo Sushi / Тунец Суши N крабовых палочек



 
Yields: 8 Rolls
 

Serve alone or with miso soup and salad.
Ingredients
  • Rice: 4 cups of prepared Sushi Rice
  • ½ cup Rice Vinegar
  • ¼ cup White Sugar
  • 1 tbsp Vegetable Oil
  • ½ tsp Salt
  • Spicy Tuna: Tuna Fillet, thinly diced
  • Sriracha Sauce or other hot Asian Chili Sauce, to taste
  • Crab Mix: 4 imitation Crab Sticks
  • 2 tbsp Mayonnaise
  • Shrimp Tempura: 8 large Shrimp or Prawns
  • Tempura Mix
  • Oil for frying
  • Sashimi: Tuna Fillet, thinly sliced
  • Salmon Fillet, thinly sliced
  • Other: Cucumber, skinned, seeded, julieened lengthwise
  • Avocado, sliced
  • Wasabi powder
  • Pickled Ginger slices
  • Soy Sauce
  • Toasted Sesame Seeds
  • 4-8 Nori Sheets

Instructions
  1. Prepare Sushi Rice according to package.
  2. Once done, place in a large bowl.
  3. In a saucepan, combine Rice Vinegar, sugar, oil, and salt.
  4. Bring to a boil and mix until sugar is dissolved.
  5. Pour mixture over rice and combine all evenly.
  6. Allow rice to cool.
  7. Mix water into wasabi powder, teaspoons at a time. Refrigerate wasabi.
  8. Thinly dice tuna fillet and add in Sriracha sauce until spicy level is reached. Refrigerate Spicy Tuna mix.
  9. Break up Crab sticks in a medium bowl.
  10. Add mayo and mix well. Refrigerate crab mix.
  11. Thinly slice tuna and salmon fillets for sashimi. Refrigerate immediately.
  12. Prepare tempura mix according to box directions.
  13. Fry shrimp and let drain on paper towels.
  14. Place your sushi roller in a ziploc bag.
  15. Cut Nori sheets in half.
  16. Place the smooth side of the Nori down and add cooled rice to opposite side.
  17. Sprinkle with toasted sesame seeds.
  18. Place spicy tuna in a row by the edge.
  19. Roll the nori using the sushi roller.
  20. Be firm but gentle, don’t squeeze.
  21. Using a sharp knife, slice roll in half and then in three pieces each.
  22. Start another roll with half a nori sheet, spread with rice, sprinkled with sesame seeds.
  23. Add in Crab mix and a cucumber slice.
  24. Place in a couple of Shrimp Tempura, roll and serve.
  25. Prepare another Shrimp Tempura roll and place sashimi and avocado on top.
  26. Wrap with a piece of saran in between the roller and roll.
  27. Serve Sushi with wasabi, ginger, and soy sauce.



I got a whiff of the wasabi powder when I opened the container! Clear sinus for sure!
J'ai eu une bouffée de la poudre de wasabi quand j'ai ouvert le conteneur! Effacer sinus à coup sûr!
Tengo un soplo de polvo de wasabi cuando abrí el contenedor! Claro sinusal seguro!
Я получил дуновение порошок васаби, когда я открыл контейнер

My fish cutting skills are obviously very poor, but with spicy tuna it isn’t as important since it is being mixed up in hot sauce.
Mes compétences en coupe de poissons sont évidemment très pauvre, mais avec du thon épicé, il n'est pas aussi important car il est mélangé à la sauce chaude.
 
Mis habilidades de corte de pescado son, evidentemente, muy pobre, pero con atún picante no es tan importante, ya que está siendo mezclado en salsa picante.
Мои навыки разделки рыбы, очевидно, очень бедно, но с острым тунцом это не столь важно, так как в настоящее время смешалось в остром соусе.
 

Most people shy away from artificial crab and mayo but don’t realize that it is the top ingredient in most of the sushi they eat.
La plupart des gens évitent de crabe artificiel et mayo mais ne réalisent pas que c'est l'ingrédient top dans la plupart des sushis qu'ils mangent.
La mayoría de las personas se apartan de cangrejo artificial y mayo, pero no se dan cuenta de que es el ingrediente superior en casi todo el sushi que comen.
Большинство людей уклоняются от искусственного краба и майонез, но не понимают, что это верхний ингредиентом в большинстве из суши они едят.
 

My shrimp naturally curled when cooked, I think I will fry them on a kebab stick next time to keep them straight.
Mon crevettes naturellement bouclés lorsqu'ils sont cuits, je pense que je vais les faire frire sur une brochette prochaine fois pour garder droites.
 
Mi camarones naturalmente rizado cuando se cocina, creo que lo haré fríen en un palo de brocheta próxima vez que mantenerlos en orden.

Мои креветки естественно свернувшись когда приготовлено, я думаю, что жарят их на палочку шашлыка в следующий раз, чтобы держать их straight.he суши они едят.
 

Sold in most stores are regular soy sauce and a sushi soy sauce. The sushi soy sauce is a little lighter and tastes a whole lot better than the regular paired with sushi.
 
Vendus dans la plupart des magasins sont la sauce de soja régulière et une sauce de soja sushi. La sauce de soja sushi est un peu plus léger et a un goût beaucoup mieux que le paired régulier avec des sushis.
 
Vendido en la mayoría de las tiendas son la salsa de soja regular y una salsa de soja sushi. La salsa de soja sushi es un poco más ligero y tiene un sabor mucho mejor que el emparejado regular con sushi.

 Продаются в большинстве магазинов регулярно соевым соусом и соусом суши сои.Соус соевый суши немного легче и вкус намного лучше, чем обычный паре с суши.
 


Thon n Crabe Bâton Sushi

Rendements: 8 rouleaux


Servir seul ou avec soupe miso et salade.

Ingrédients
• Riz: 4 tasses de riz à sushi préparé
• ½ tasse de vinaigre de riz
• ¼ tasse de sucre blanc
• 1 cuillère à soupe d'huile végétale
• ½ cuillère à café de sel
• thon épicé: Filet de thon, brunoise
• Sauce Sriracha ou autre hot sauce chili asiatique, au goût
• Mix de crabe: 4 bâtons de crabe d'imitation
• 2 cuillères à soupe mayonnaise
• Crevettes Tempura: 8 grosses crevettes ou crevettes
• Tempura Mix
• Huile de friture
• Sashimi: Filet de thon, émincé
• Filet de saumon, émincé
• Autres: concombre, pelé, épépiné, julieened longueur
• Avocat, tranchés
• poudre Wasabi
• tranches de gingembre mariné
• Sauce de soja
• graines de sésame grillées
• 4-8 feuilles de nori


Directives
1.Prepare riz à sushi selon forfait.
2.Une fois fait, le placer dans un grand bol.
3.In une casserole, mélanger le vinaigre de riz, le sucre, l'huile et le sel.
4.Bring à ébullition et mélanger jusqu'à ce que le sucre soit dissous.
5.Pour mélange sur le riz et les combiner de façon égale.
Riz 6.Allow refroidir.
7.Mix eau en poudre wasabi, cuillères à café à la fois. Réfrigérer wasabi.
8.Thinly dés filet de thon et ajouter à la sauce Sriracha jusqu'au niveau épicée est atteint. Réfrigérer mélange de thon épicé.
9.Break des bâtons de crabe dans un bol moyen.
10.Ajoutez mayonnaise et bien mélanger. Réfrigérer mélange de crabe.
Tranche 11.Thinly thon et le saumon filets pour sashimi. Réfrigérez immédiatement.
12.Prepare tempura mélanger selon les instructions de la boîte.
13.Fry crevettes et laisser égoutter sur du papier absorbant.
14.Place votre rouleau de sushi dans un sac Ziploc.
15.Cut feuilles de nori en deux.
16.Place le côté lisse de la Nori bas et ajouter le riz refroidi du côté opposé.
17.Sprinkle de graines de sésame grillées.
18.Place thon épicé dans une rangée par le bord.
19.Roll le nori en utilisant le rouleau de sushi.
Cabinet 20.Be mais douce, ne serrez pas.
21.Using un couteau bien aiguisé, couper rouleau en deux, puis en trois morceaux chacun.
22.Start un autre rouleau avec une demi-feuille de nori, étaler avec du riz, parsemé de graines de sésame.
23.Add en mélange de crabe et une tranche de concombre.
24.Place dans un couple de Crevettes Tempura, rouler et servir.
25.Prepare autre Crevettes Tempura rouleau et le lieu sashimi et d'avocat sur le dessus.
26.Wrap avec un morceau de saran entre le rouleau et le rouleau.
27.Serve Sushi avec wasabi, le gingembre et la sauce de soja.

Tuna n Barra de cangrejo Sushi







Rinde: 8 Rolls


Servir solo o con sopa de miso y ensalada.

Ingredientes
• Arroz: 4 tazas de arroz de sushi preparado
• ½ taza de vinagre de arroz
• ¼ taza de azúcar blanco
• 1 cucharada de aceite vegetal
• ½ cucharadita de sal
• Atún Picante: Filete de atún, finamente picado
• salsa Sriracha u otro caliente salsa de chile asiática, al gusto
• Crab Mix: 4 palos de cangrejo de imitación
• 2 cucharadas de mayonesa
• Camarones Tempura: 8 grandes camarones o langostinos
• Tempura Mix
• Aceite para freír
• Sashimi: Filete de atún en rodajas finas
• Filete de salmón en rodajas finas
• Otros: pepino, pelado, sin semillas, julieened largo
• Aguacate en rodajas
• polvo de Wasabi
• rodajas de jengibre en escabeche
• Salsa de soja
• semillas de sésamo tostadas
• 4-8 Nori Hojas


Instrucciones
1.Prepare Sushi Arroz según paquete.
2.Una vez hecho esto, colocar en un tazón grande.
3.In una cacerola, combine el vinagre de arroz, azúcar, aceite y sal.
4.Bring a hervir y mezclar hasta que se disuelva el azúcar.
5.Pour mezcla sobre el arroz y combinar todos uniformemente.
Arroz 6.Allow se enfríe.
Agua 7.Mix en polvo de wasabi, cucharadas a la vez. Refrigere wasabi.
8.Thinly dados filete de atún y añadir la salsa Sriracha hasta que se alcanza el nivel de picante. Refrigere la mezcla de atún picante.
9.Break hasta palitos de cangrejo en un tazón mediano.
10.Add mayonesa y mezclar bien. Refrigere la mezcla de cangrejo.
11.Thinly rebanada de atún y salmón filetes de sashimi. Refrigere inmediatamente.
12.Prepare tempura mezcla según las instrucciones de la caja.
Camarones 13.Fry y dejar escurrir sobre papel de cocina.
14.Place el rodillo de sushi en una bolsa ziploc.
15.Cut hojas de nori en medio.
16.Place el lado liso de la nori hacia abajo y añadir el arroz enfriado a lado opuesto.
17.Sprinkle con semillas de sésamo tostadas.
18.Place atún picante en una fila por el borde.
19.Roll el nori con el rodillo de sushi.
Firma 20.Be pero suave, no apriete.
21.Using un cuchillo afilado, cortar rollo a la mitad y luego en tres piezas cada uno.
22.Start otro rollo con la mitad de una hoja de nori, se extendió con arroz, rociado con semillas de sésamo.
23.Add en la mezcla de cangrejo y una rodaja de pepino.
24.Place en un par de camarones tempura, rollo y servir.
25.Prepare otra Camarones Tempura roll y lugar sashimi y aguacate en la parte superior.
26.Wrap con un trozo de saran en entre el rodillo y el rodillo.
27.Serve Sushi con wasabi, jengibre y salsa de soja.

Урожайность: 8 рулонов

Подавать в одиночку или с супом мисо и салат.
Ингредиенты
• Рис: 4 чашки готового риса суши
• ½ стакана рисовый уксус
• ¼ чашки белого сахара
• 1 столовую ложку растительного масла
• ½ чайной ложки соли
• острый тунец: филе тунца, тонко нарезанный кубиками
• Срирача или других горячих азиатских соусом чили соус, по вкусу
• Смешайте 4 Краб палочки имитация краб
• 2 столовые ложки майонеза
• Креветки темпура 8 больших креветок или креветки
• темпура Mix
• растительное масло для жарки
• Сашими: филе тунца, тонко нарезанный
• Филе лосося, тонко нарезанный
• Другие: огурец, очищенный, отобранный, julieened продольном
• авокадо, нарезанный
• порошка васаби
• Маринованные ломтики имбиря
• Соевый соус
• поджаренный кунжут
• Листы нори 4-8


Инструкции
По до суши пакет риса 1.Prepare.
2.Как сделать, положить в большую миску.
3.In кастрюле смешайте рисовый уксус, сахар, масло и соль.
4.Bring до кипения и перемешать, пока сахар не растворится.
5.Pour смесь на рис и объединить все равномерно.
6.Allow риса, чтобы охладиться.
7.Mix воды в порошок васаби, чайные ложки за один раз. Охладите васаби.
8.Thinly говорит филе тунца и добавить в остром соусе Срирача, пока не будет достигнут уровень. Охладите смесь Пряный тунца.
9.Break до Крабовые палочки в миске.
10.Add Может и хорошо перемешать. Охладите смесь краба.
11.Thinly ломтик тунца и филе лосося для сашими. Охладите немедленно.
Согласно Чтобы 12.Prepare темпура направлениях смесь коробку.
13.Fry креветки и дать стечь на бумажных полотенцах.
14.Place ваши суши ролик в Ziploc сумку.
15.Cut листы нори пополам.
16.Place гладкой стороной вниз нори и добавить охлажденный рис, чтобы противоположная сторона.
17.Sprinkle с поджаренным кунжутом.
18.Place острый тунец в ряд по краю.
19.Roll нори суши помощью валика.
20.Be твердо, но нежно, не сжимайте.
21.Using острый нож, нарезать рулон пополам, а затем на три части каждый.
22.Start другой свиток с половину листа нори, распространился с рисом, посыпать кунжутом.
23.Add в смесь краба и огурцы срез.
24.Place через пару креветки темпура, ролл и подавать.
25.Prepare другой свиток креветки темпура и место сашими и авокадо на верхней.
26.Wrap с куском сарана между роликом и крена.
27.Serve суши с васаби, имбирь и соевый соус

No comments:

Post a Comment